Бившият шампион на UFC в полутежка категория Ян Блахович смята, че бившият

...
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Ян Блахович смята, че бившият
Коментари Харесай

Ян Блахович: Адесаня никога няма да бие Алекс Перейра

Бившият първенец на UFC в полутежка категория Ян Блахович смята, че някогашният му опонент Израел Адесаня няма да може да победи Алекс Перейра.

Блахович ще се изправи против Магомед Анкалаев за вакантната купа на UFC в полутежка категория на UFC 282 по-късно този месец. Той влиза в клетката след победа над Александър Ракич по-рано тази година.

Преди да загуби купата от Гловър Тейшейра на UFC 267, Блахович победи Адесаня в супер борба първенец против първенец на UFC 259. Той завоюва дуела с единомислещо съдийско решение, употребявайки своя граплинг и акуратен страйкинг.

Израел загуби купата си в междинна категория предишния месец. Той беше нокаутиран от Алекс Перейра, който го победи за 3-ти път. Ян не вижда по какъв начин Адесаня ще се оправи със своя безжалостен зложелател от Бразилия.

„ Мисля, че Алекс Перейра е този човек, който Израел Адесаня в никакъв случай няма да победи.

Адесаня загуби против него 3 пъти, само че беше покрай успеха в тази борба в ММА. Така че в случай че той промени малко проекта на играта…..трудно е да се каже. ”, сподели Блахович пред Хелън Ий.

Адесаня евентуално ще получи неотложен реванш против Перейра идната година. Перейра също е подготвен за реванш, който може да се организира в средата на 2023 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР